Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe webshop, excuus voor het eventuele ongemak

Bestellen

Na jouw bestelling ontvang je een automatische bevestiging. Hierna ontvang je zo snel mogelijk een persoonlijke mail met daarin de verwachte levertermijn en eventueel aanvullende informatie.

Als je van te voren wilt weten hoe lang de levertermijn is, kun je bij het product kijken. Of je kunt voordat je een bestelling plaatst, contact met ons opnemen. 

Bij het plaatsen van jouw bestelling dien je zelf zorg te dragen voor het vermelden van het juiste afleveradres. Mocht je het verkeerde adres hebben ingevuld, laat dit dan binnen 24 uur weten.

Mocht het artikel onverhoopt niet meer voorradig zijn en/of de levertijd dusdanig afwijkt van de aangegeven levertijd, dan stellen we je hiervan binnen drie werkdagen op de hoogte per e-mail. Mocht het artikel onverhoopt niet meer leverbaar/uitverkocht zijn, dan zal de koopovereenkomst ontbonden worden door StudioJom. Eventuele betalingen worden in dit geval uiteraard teruggestort.

 

Prijzen

De genoemde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro`s, inclusief 21% BTW en verpakkingen en exclusief verzendkosten, tenzij anders aangegeven.

 

Betaling

U kunt uw bestelling op verschillende manier betalen. Momenteel bieden we de volgende betaalmethodes aan:

- iDeal;

- Klarna; betaal achteraf;

- Vooraf overmaken.