Op dit moment wordt er gewerkt aan een nieuwe webshop, excuus voor het eventuele ongemak

Verzending

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. We doen ons best de producten, die op voorraad zijn, binnen 48 uur te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Indien er een voorraadproduct en een gepersonaliseerd product samen worden besteld, worden ze verzonden zodra de gehele bestelling compleet is. Wil je de producten apart ontvangen? Plaats dan twee bestellingen.

 

Kosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Brievenbuspakket: €4,50

Pakketpost tot 10 kg: €6,95

Tijdens het bestelproces worden de verzendkosten berekend en toegevoegd aan het totaalbedrag.

 

Verzenden

Alle bestellingen worden verzonden met DHL volgens standaard verzending, voorzien van Track & Trace. U ontvangt de track & trace code in het door u opgegeven e-mail adres. 

StudioJom draagt zorg voor een degelijke verpakking voor transport. Het kan zijn dat jouw bestelling wordt verzonden in een hergebruikte verzenddoos.

Verzendingen zijn ten alle tijden voor risico van de koper. StudioJom is niet aansprakelijk voor vertraging van levertijden door het verzendbedrijf, evenals het beschadigen of kwijtraken van jouw zending.

 

Afhalen

Woon je in de buurt van Zevenaar? Bespaar dan verzendkosten en kom jouw bestelling ophalen.

Je ontvangt een bericht/email zodra jouw bestelling klaar ligt. Samen maken we een afspraak over het ophaalmoment.